І тоді прийде кінець...

У неділю, 20 листопада, відбулася ІІ місіонерська конференція «І тоді прийде кінець...» церкви «Світло Євангелії» м. Київ. Мене глибоко вразило свідоцтво Катерини Голуб про Божі діла серед індійців племені Аука, що в Еквадорі. Саме її життя, позбавлене багатьох зручностей і комфорту, посвята Богові, самовідданість, любов до загублених душ, сила духу і наполегливість та ще багато ознак характеру Бога в людині. Це захоплює і заохочує перевірити власну посвяту, наскільки я готова все, що маю, використовувати в цілях Божого царства. Буду молитися за Катерину.

Те, що варте молитви

Ми ніколи не думаємо про те чи будемо їсти і чи будемо спати. Аж ніяк! Швидше навіть навпаки, ми задаємо питання що ми будемо їсти й коли ми будемо відпочивати. А тепер відверто зізнаємося перед собою як думаємо про молитву. Чи є вона для нас настільки ж життєво необхідною?

З таких от слів і розпочався наш черговий молитовний семінар Об’єднання біблійних місіонерських церков України. Такий семінар відбувається уже не перший рік і проводиться він з цілю молитви за наші церкви, країну, переслідуваних християн і місіонерів.

Фоторепортаж із ретріту церковного активу

Нажаль, не усім вдалося бути, але ми раді за час проведений разом в молитві, в Слові, в спілкуванні. Часто за виром подій життя і служіння не вдається зупинитися і просто трішечки більше поспілкуватися, побачити один одного. А, ось і видався такий час.

Допомога Донбасу

На минулому тижні з групою служителів м. Тернопіль нам вдалося побувати на Сході України, щоб допомогти церкві і світу виживати у цей складний період життя та історії. Побувати вдалося у різних прифронтових містах і селищах. Відверто кажучи, атмосфера досить гнітюча. Її навіює не лише наявність блокпостів чи залишки руйнації минулих військових дій. Мабуть не так сильно, як потенційна небезпека за декілька кілометрів з боку ЛНР чи ДНР, відсутність роботи, втрата майна, мрій, планів, рідних.

Не добре бути чоловікові самотнім...

Так сказав Господь, що не добре чоловікові бути самотнім і створив Він йому жінку, щоб була вона йому дружиною і помічницею. Господь наш Бог, Він є автором сім’ї і дав Він нам таке повеління.

Важливий вечір

В неділю ми разом з командою вітали з днем народження нашого улюбленого воротаря Влада. Спілкувалися, грали в ігри і дуже весело провели час.

Перші офіційні матчі ХФлК «SKY»

В суботу, 10 жовтня, ХФлК «SKY» зіграла перші офіційні матчі в своїй історії. Вони відбулися в рамках першого туру християнської підліткової флорбольної ліги EDGE. Ми зіграли два матчі, в яких один програли ХФлК «Вулкан» з рахунком 3-1, а в іншому здобули перемогу над ХФлК «Комета» 5-3. Це був дуже гарний досвід для нас, ми побачили свої помилки і над чим ще треба працювати.

Зустріч зрілості

Вперше в житті нашої церкви відбувся виїзд третьої групи молоді або тих, кому за 50 у Залісся. Два дні здалися надто короткими у сімейній атмосфері і затишному місці, де навколо ліс та свіже повітря. Тим більше, чуючи історії життя, в яких яскраво прослідковується дія руки Всемогутнього Бога. Адже життя серед різних труднощів та випробувань підсилює потребу в Господі та Спасителі.

Чи справжній ти християнин? (+відео, фото)

«Віра у Христа подарувала мені вічне життя, мир і радість», ‒ так відповіла одна юна дівчина, коли у неї запитали, що вона отримала від християнства. І в цьому лукавому світі, де кожен шукає власного визнання і слави, де багатство і розкіш засліпили людям очі, вона знайшла своє щастя у вірі, у вірі в Того, Хто дає вічне життя і поміщає у серце справжній мир . Ця молода християнка разом із тими, хто вирішив підкорити своє життя Господу, насправді вибрали нелегкий шлях. Нерозуміння й осуд чекають на них, постійні життєві труднощі, болі та втрати, але одного дня цьому всьому прийде кінець, прийде час радості й утіхи для них.

Хлопці, здається, SKY влип!

На останньому тренуванні ми закінчили курс «Хлопці, здається, я влип!» по посланню Якова, який ми разом вивчали майже півроку. Протягом цього часу ми всі дізнавалися, що Боже Слово говорить про те, як проходити випробування, як боротися зі спокусами, як відноситися до інших, як можна вгамовувати свій язик, що означає дружити з Богом, що робити, коли хворієш і страждаєш. В ході вивчення цих істин, Бог не раз давав нам практично переживати їх. Один з таких випадків відбувся перед нашим останнім тренуванням. Ми молилися командою за форму, і Бог дав нам її через наших друзів з ХФК «Надія». Це також було свідченням Божої вірності для всіх нас.

Радісний час з нареченою

Скоро весілля у нашої сестрички Юлії Лащук. А в суботу відбувся сестринський «вечір-прощання». Близьким подругам вдалося приємно здивувати не лише Юлію, а й запрошених гостей.

Зібравшись в кафе «Надія», ми провели чудовий час у теплій, сімейній, українській атмосфері. Прикрашений зал, меню, музика, дрес-код ‒ усе (чи майже усе) відповідало саме українському стилю.