Бути жінкою: техніка благочестивого самозахисту

Дім Надії Приступи гостинно відкрив двері для продовження жіночих зустрічей навколо книги «Чудова дружина». Цієї суботи нас відвідали гості, тому говорили про загальний контекст і мету наших щомісячних зібрань. Кожна жінка має свою історію життя та духовних пошуків, але всіх нас об’єднує бажання дізнатися про те, що написано в Божому Слові. Всіх нас єднає те, що ми жінки, а також те, що всі ми народилися грішними і не можемо перебувати в святій Божій присутності. Щоб вирішити це безвихідне протиріччя, Бог послав на землю Свого Сина, Ісуса Христа, через смерть і воскресіння Якого ми можемо не лише позбавитися покарання за наші гріхи, але й розпочати свій шлях до іншого, зміненого життя, яке до вподоби Богові і славить Його.

Життя онлайн

Соціальні мережі, це добре чи погано? І взагалі, чи можна й потрібно мені їх використовувати? Можливо хтось би сказав, що однозначно ні, у цьому немає нічого доброго, а хтось інший і заперечив би це.

Перший день народження «SKY»

І до цього дня довів нас Господь! Так швидко і водночас насичено пройшов цілий рік. Ми разом святкували першу річницю від дня створення нашого флорбольного клубу. Був справді класний час, де ми змогли згадати, як все починалося, коли не було ні людей, ні інвентарю, ні фінансів, і що Бог зробив за цей рік. Ми багато згадували, сміялися, веселилися, грали в ігри та спілкувалися. Ну і, звичайно ж, як на будь-якому дні народженні, їли торт, який був зроблений у вигляді емблеми нашого флорбольного клубу.

Дратувати чи виховувати?

Щиро вдячні всім за молитви. Наш виїзд-ретріт відбувся і ви можете переглянути фото, щоб відчути його атмосферу, а також відео, щоб отримати духовну поживу.

Краса врятує світ?

4-5 березня на базі в Заліссі відбулася жіноча зустріч на тему «Краса врятує світ?» Ми розмірковували про те, яка ж краса цінується Богом, чого Він бажає від кожної жінки і що ми можемо Йому подарувати як подяку за те, що Він нас створив. Який страшний гріх, до чого він приводить людину.

SKY Junior Cup

Бог дав нам можливість 5 березня провести флорбольний турнір серед 6-8 класів в школі № 6 міста Рівне. Турнір отримав назву «SKY Junior Cup». Кожен клас мав свого тренера з нашої команди SKY та одне тренування перед турніром, на якому вони могли познайомитися ближче з флорболом.

Учнівство

Цими вихідними команда ХФК «Надія» мала змогу відпочити на базі села Залісся. Час, проведений в таких поїздках, завжди корисний і пам’ятний для кожного. Ми мали безліч спілкування, вивчали Боже Слово та відпочивали фізично від буденних справ.

Там, де добре для душі

У дітей Божих є щось дуже особливе, те, чого немає в інших, те, що можна отримати тільки у Христі Ісусі. Це те, що приносить їм радість, наповнює їхнє життя святом, зігріває серця, дарує підтримку, те, що додає їм сил та надії, змушує бути непохитними – це їхня єдність, якої без Бога не могло б і бути.

Музика – інструмент для поклоніння

Музичне поклоніння, яке воно сьогодні? Як поклонятися Богові правильно? Що можна робити, а чого не можна?

Самофінансування національної церкви (відео)

В суботу, в рамках місіонерської конференції, у нас відбувся семінар, відео з якого ми хочемо поділитися з вами. Пастор церкви «Радісна новина» м. Москва Семен Бородін ділився і Словом, і власним досвідом, який Слово коригувало протягом життя і служіння, на тему фінансів і самозабезпечення кожної місцевої церкви. Нехай благословіння істини та її застосування буде з вами!

На всі 100

З 5 по 7 лютого в с. Залісся Здолбунівського району відбувся перший табір в історії християнської флорбольної команди «SKY». Цей табір мав назву «На всі 100».