Сердечні бажання і справжнє поклоніння

В серці кожного з нас є бажання, які ми прагнемо реалізувати. Ось про що говорили на квітневій зустрічі групи «Чудова дружина». Невіруючі люди постійно прагнуть задовольняти свої бажання, віруючі – вчаться розпізнавати бажання й похоті, які не до вподоби Богові. Бог створив нас таким чином, що ми постійно знаходимося у стані поклоніння. Ми або поклоняємося Богу, або на Його місце ставимо своїх ідолів. Ідол – це таке бажання, заради здійснення якого я готова на все, навіть на гріх. Буває й так, що ми хочемо негайно отримати щось, на що у Бога Свої строки: одружитися, мати дитину, розпочати займатися якимось важливим служінням… З самого гріхопадіння в Едемському саду кожній жінці властиво думати: «Я сама знаю, що мені потрібно». Де ж знаходиться в нашому житті Бог у такі моменти?

Не бійся, але говори…

Цими вихідними у місті Брест (Білорусь) відбулася вже VIII Місіонерська конференція, темою якої стали такі слова «…Не бійся, але говори й не мовчи, бо з тобою ось Я, і на тебе ніхто не накинеться, щоб тобі заподіяти зло…» (Дії 18:9-10). В ній прийняли участь декілька церков із України та різних міст Білорусі. Завдяки цій конференції багато молоді мали змогу ще більше дізнатися про місіонерство, хто такі справжні місіонери, як вони виконують свою місію перед Богом серед тих народів, до яких їх посилає Господь, з якими труднощами вони стикаються та які чудеса робить Господь у їхньому житті. Місіонерство – це дуже важка праця, яка потребує сміливості та мужності (а нашою мужністю є сам Ісус Христос). Також цікавими та цінними на цій конференції були проповіді про місіонерство та свідчення місіонерів. Господь працював і з нашими серцями та давав зрозуміти, чому є страх перед людьми в проповіді Євангелія і як його позбавитися.

Потрібно молитися для того, щоб почати молитися

Кожного року двічі, наприкінці жовтня і березня, проходять молитовні семінари Об’єднання Біблійних Місіонерських церков України. Метою проведення таких семінарів є звершення молитви за церкви об’єднання, а також навчити молитися учасників. Проходять семінари у вигляді посту, програма складається із музичного прославлення Бога, біблійних, навчальних лекцій, презентації учасниками семінару подяк та потреб їхніх церков і відповідно молитви за це. У перервах між лекціями й доповідями учасники мають час для спілкування, а також виконують завдання лектора, як правило це запитання для роздумів з теми викладеного матеріалу. По завершенню семінару учасники обмінюються координатами для того, щоб регулярно підтримувати зв’язок і молитися один за одного. Триває семінар 3 дні: п’ятниця вечір – приїзд і зустріч учасників, обговорення організаторських питань, вечірнє зібрання з поклонінням, субота – основний день, у неділю брати і сестри відвідують богослужіння в одній із церков.

IV традиційний Християнський футбольний турнір «Відкриття сезону 2015»

Разом із сонячною весняною погодою до нас прийшов IV традиційний Християнський футбольний турнір «Відкриття сезону 2015». Цьогоріч команда ХФК «Надія» приймає гостей з Одеси — «Джой», Ірпіня — «Ірпінь», Маріуполя — «Нове життя» та Квасилова — «Сапфір». В турнірі беруть участь 14 команд, — це футболісти віком від 6 до 26 років. Матчі відбуваються за правилами міні-футболу. Два дні команди грали групові турніри, а на третій день відбувались стикові матчі за кубки турніру.

Тактика для чоловіків у подоланні спокус (продовження)

21 березня в приміщенні церкви «Община Доброго Пастиря» пройшла друга та заключна частина семінару «Тактика для чоловіків у подоланні спокус». На семінар прийшло близько 15 хлопців.

Флорбол – підлога-мяч? Та ні ж...

Флорбол – це командний вид спорту. Грається пластиковим м’ячем, удари по якому наносяться ключкою. Мета гри – забити м’яч у ворота суперника.

Міні місіонерська конференція

Вчора до нас завітав місіонер-мобілізатор Джим Овертон. Мобілізатор, тобто людина, яка сприяє тому, щоб покликані місіонери відправлялися на місію. Раніше і Джим, і його сім’я самі були мобілізовані для праці в колишньому Радянському Союзі. Та минув час, їх покликали назад і Джим здійснює ту ж місію іншими шляхами. Наприклад, подорожуючи і викладаючи мотиваційні місіонерські біблійні курси.

Жінка – слава для чоловіка

В суботу 07 березня відбулася чергова щомісячна зустріч сестер для вивчення книги «Чудова дружина». Цього разу озвучували питання: для чого жінці-християнці знати Божу мету для її шлюбу, якою є мета дружини-християнки, яке значення має порядок створення? «Бо чоловік не походить від жінки, але жінка від чоловіка; адже чоловік не був створений задля жінки, але жінка – задля чоловіка» (1 Кор. 11:8, 9). Хоча жінка також має Божий образ, проте функція і роль її відмінна від чоловікової, подібно до того, як різні функції мають різні Особи божественної Трійці – Бог Отець, Бог Син та Дух Святий. Отже, мета шлюбу – приносити славу Богові, а мета жінки – бути славою для свого чоловіка. «…жінка ж є для чоловіка слава» (1 Кор. 11:7).

Євангеліє онкохворим (продовження)

Марія Кохнович пройшла 4 курс хіміотерапії та чекає обстеження, яке відбудеться в середу 18.03.15. Тоді буде видно – продовжувати хіміотерапію чи переходити на опромінення.

Як добре було!..

Уже багато років довкола свята 8 березня точаться безліч суперечок і ніхто не може дійти порозуміння. І не дивно, адже з того моменту, коли гріх ввійшов у серце людини, вона не може дати правильну оцінку речам і зрозуміти інших. Тільки не так у церкві.

Тактика для чоловіків у подоланні спокус

7 березня в церкві «Община Доброго Пастиря» пройшла перша частина семінару на тему «Тактика для чоловіків у подоланні спокус».