Десять заповідей для дітей

Упродовж другого тижня липня пройшов дитячо-підлітковий табір церкви «Община Доброго Пастиря» на тему десяти заповідей.

«Довіряй, не перевіряй»

На минулих вихідних пройшов наш традиційний зимовий табір для недільної школи. Цього року в нас також були гості з села Забороль. За неповних 3 дні ми намагалися розкрити тему довіри Богові у кожному дні нашого життя.

Сімейно-дитячий класно проведений час разом

Під час осінніх канікул відбувся дводенний сімейний міні-ретріт, участь в якому брали 38 людей: діти із батьками з церкви «Община Доброго Пастиря» та діти із села Забороль!

Вчителі – це учні ... Христа

У церкві пройшов семінар для вчителів недільної школи, під час якого розглядали провідні принципи дитячого служіння на основі десятого розділу Євангелія від Івана.

У зимовій казці

З 13 по 15 січня відбувся дитячий табір "Різдво 2017". Було понад 50 дітей. Всі були поділені на 6 груп за віковими категоріями. Приїхала досить немала кількість невіруючих дітей. Бог благословив нас хорошою погодою і дав нам сніг, якого ми так довго просили. Діти мали можливість покататись на гірках, пограти в сніжки і просто побути на природі. Вцілому була приємна святкова атмосфера. Діти були зацікавлені проповідями, біблійними уроками в групах. Одна дівчинка,приїхавши з табору додому, запитала в мами:"Мам, чи знаєш ти, що Христос вмер за нас всіх?" Саме ці слова вона вперше почула у нашому таборі. Ми дуже раді і прославляємо Бога, що те Слово, яке ми доносимо до них, проростає у їхніх серцях і з часом ми бачимо плоди.

Чудовий час з дітьми на майданчику (+відео та фото)

Велика подяка нашому Господу за цей чудовий час, який ми провели разом з дітьми на майданчику!

Бог дійсно благий в тому, що ми можемо разом з дітьми слухати і вивчати Боже слово, молитись, разом співати і радіти в іграх.

Незабутній час з батьками...

Подяка Богу за суботній майданчик, де наші сім’ї провели благословенний час разом. Разом з дітьми ми гралися, співали, раділи, спілкувалися та вивчали біблійні істини.

На зустрічі наші діти разом з вчителями Недільної школи вивчали тему «Характер Божої людини» на прикладі Даниїла. Дивлячись на любов Даниїла до Бога і вірність Йому, вони аналізували своє життя і свої стосунки з Ним у повсякденному житті.

Увага, літні канікули! Оголошено батьківську мобілізацію!

У суботу 23 травня в церкві «Община Доброго Пастиря» відбувся дитячий майданчик, на якому обговорили спільні плани батьків і дітей на майбутнє літо. Розпочали з того, що проспівали улюблені пісні-руханки про Божу любов, благословіння праведного та Боже всевладдя у всьому світі. Потім Сергій Альонов провів дитячий урок, а Микола Нікітін нагадав батькам про три «кити-вбивці», на яких стоїть гріховна природа маленької і не дуже маленької дитини. Ось їхні імена: «Я сам!», «Я знаю!» та «Я хочу!» (Він же «Я не хочу!»). Кожна з цих символічних потвор виростає з маленького пуголовка у гіганта, здатного зламати всю долю дитини і оточуючих людей. Адже, якщо не припиняти прояви непослуху у кількамісячному віці, то у віці підлітковому це буде зробити набагато важче. Діти, які не привчені змалку визнавати авторитет батьків, матимуть проблеми з вчителями, коли підуть до школи і конфлікт з законом, коли виростуть.

Незвичайний майданчик

Цього разу майданчик пройшов дуже цікаво й корисно. Разом з батьками діти мали чудовий час прийняти участь в загальноцерковному прибиранні. Одна справа коли дорослі працюють, і зовсім інша ‒ коли вони це роблять разом з дітьми. Це дуже хороша школа навчання і смирення, особливо коли самі маленькі дивляться на дорослих і намагаються їм допомогти... Ось тут і з’являється хороша можливість для прояву Христового характеру, коли треба не просто заборонити щось не робити, а терпеливо з лагідністю допомогти дітям набути необхідні навички.

Дитячий, сімейний майданчик і його благословіння...

Минув ще один дитячий «підсумковий» майданчик. «Підсумковий»? А справа в тім, що команда вчителів недільної школи разом із молоддю церкви приготували гру-квест, на «станціях» якого завдання були пов’язані з темою недільних уроків. І ця тема – «Життя Авраама». Кінцевою метою був скарб, до якого мали поступово прийти діти разом з батьками. Креативне, веселе, цікаве, об’єднуюче свято.