Що робить молодіжку особливою?

Звичайно ж присутність особливих гостей! На світі є так багато квітів, пахощі яких нам невідомі, так само і Бог прославляється в різних куточках землі в різних народах. Ми не можемо бути свідками всього та історії, які ми чуємо від очевидців того, як Бог діє в житті, дають нам можливість наблизитися до нашого Отця.

На нашій молодіжній зустрічі «Цілеспрямована молодь 3» ми мали змогу познайомитись з цікавими сім’ями, які присвятили себе служінню Богу. Ми раділи й дивувались з того, як Господь приходить в життя і поєднує людей. Наші друзі з Марокко та Сирії поділилися з нами тим, як істина зробила їх вільними, як Слово Боже змінило їхні серця. Також розповіли про знайомство зі своїми дружинами-українками та про служіння, яким вони займаються. Одна із сімей вирішила присвятити себе дитячому служінню. Сформувавши команду людей, кожен використовує свій дар, щоб навчати дітей. Головна мета служіння ‒зацікавити дітей в сфері художнього мистецтва, а також кулінарії, привити бажання вчитись та розвиватись і, найголовніше – вивчати Боже Слово. Через дітей є можливість також будувати стосунки з батьками та мати вплив і на них. Іншу сім’ю Бог використовує для проповіді Євангелія іноземцям, зокрема туристам і студентам, які приїжджають здобувати освіту. Ця молодіжка була корисною особливо для молоді, адже історії цих сімей є свідченням того, що віра здатна подолати всі перешкоди. Коли люди йдуть в одному напрямку, мають одну віру, ціль і бажання, то відмінність у національності, культурі та мові не такий вже й великий бар’єр, щоб виконувати Боже доручення разом.  Наприкінці наші друзі побажали нам, щоб ми вірили Богу до кінця, шукали Його волю, цінували кожен день і не витрачали свій час даремно, а також цінувати ті можливості, які ми маємо в Україні: вільно відвідувати церкву, вільно мати у себе вдома Біблію. Брати та сестри, моліться про те, щоб завдяки свідоцтву та служінню цих людей Бог знаходив і спасав душі в тих культурах, де християнська віра знаходиться під забороною.

Марина Пальчевська