І тоді прийде кінець...

У неділю, 20 листопада, відбулася ІІ місіонерська конференція «І тоді прийде кінець...» церкви «Світло Євангелії» м. Київ. Мене глибоко вразило свідоцтво Катерини Голуб про Божі діла серед індійців племені Аука, що в Еквадорі. Саме її життя, позбавлене багатьох зручностей і комфорту, посвята Богові, самовідданість, любов до загублених душ, сила духу і наполегливість та ще багато ознак характеру Бога в людині. Це захоплює і заохочує перевірити власну посвяту, наскільки я готова все, що маю, використовувати в цілях Божого царства. Буду молитися за Катерину.

Сама атмосфера конференції спонукала до місіонерства. Здавалося, що вона і мертвого підніме. Дуже вдячна організаторам конференції, спікерам та й взагалі всій молоді цієї церкви за виконану працю.

Наталя Нікітіна

Дуже радію, що Господь подарував можливість перебувати серед моїх братів і сестер церкви «Світло Євангелії» м. Київ. Велика честь ‒ знайомство з тими, хто буквально виконують Боже доручення «... до краю землі...». І неймовірно радий бачити Живого Бога, Якого там було дуже «багато».

Не можна бути спокійним, коли чуєш про людей, які кладуть своє життя за Христа. Не можна бути спокійним, коли чуєш про людей, які знаходяться в постійних гоніннях просто за те, що люблять Христа більше за все.

Я дякую Богу, що Він вірний до кінця... Я дякую Йому, що Він виконує Свій план, щоб всі народи і племена почули Благу Звістку.

Андрій Дзюра

Дана місіонерська конференція була дуже насиченою, цікавою і захопила мене різноманітними свідченнями людей, які виконують Боже доручення. Кожен з них ділився переживаннями з практики місіонерського життя, але в усіх була однакова кінцева мета – пробудити бажання, підтримувати і продовжити розповсюдження віри в Господа Ісуса Христа. Бог через них вплинув на моє серце, мої думки і після таких емоційних, запалених ревністю до місіонерства свідчень, важко залишитись байдужим. Мій погляд на світ і людей в ньому набув іншого значення. Бог нагадав важливість, серйозність та невід’ємність цієї справи в житті кожної відродженої людини. Дякую церкві «Світло Євангелія» за їхню турботу і теплий прийом.

Юрій Кадепський