THE END...

Так, зазвичай, закінчувалися фільми чи мультфільми мого дитинства. Так закінчився і сезон молодіжних зустрічей 2014-2015 років в «Общині Доброго Пастиря».

Літо, випуск і різні справи хоча й завадили, та не усім, зібратися за столиками у невеличкій компанії. Серед присутніх були й гості. Разом ми згадували, що мали протягом останнього, без малого, року, співали, молилися, спілкувалися і слухали Слово.

Виявилося, молодь і справді може бути впливовою. Та шлях до цього тернистий і потребує зусиль. Адже, Христос нас навіки спас. Авжеж, Христос завжди поряд і живе в душах віруючих. Та разом з тим, наші зусилля жодним чином не протирічать Його благодаті. Сама благодать веде нас до перемін і, відповідно, впливу на оточуючих.

Брат Коля Нікітін представив, якою була «молодь» Біблії та яким чином впливала на оточуючих. Наприклад, Йосип прощенням впливав на рідних братів і не тільки. Йосія провів великі реформи в Ізраїлі, повернувши лицем від ідолів до живого Бога. А були й такі «герої», як Ровоам, що прислухався до друзів більше, аніж до зрілих радників і, як наслідок, царство розділилося.

Автору ж довелося говорити про впливову молодь в церкві (і я думаю, скоро його матеріал буде опублікований на сайті у вигляді окремої статті).

Загалом, усі ми вдячні Богу за пройдений разом час. Ми надіємося, що це лише початок.

Плануємо, якщо Господь дозволить, зустрітися з вами у вересні.

До зустрічей!

Артем Приступа

00