Весна християнського флорбольного клубу «SKY»

Весна – це насичена змаганнями пора, особливо це стосується наших молодших команд.

В самому кінці березня ми брали участь в першому турі християнської підліткової ліги Edge: дві наші команди, до 12 і 15 років відповідно. Тренування над душами й тілами молодих хлопців цього разу дали результат. І обидві наші команди виграли по два матчі. Але ми постійно говоримо те, про що говорить Бог у Своєму Слові та в чому ми вже не раз переконалися: що Бог гордим противиться, а смиренним дає благодать. Різна реакція на полі, і перемоги, і поразки дають основу, на якій можна говорити до сердець дітей, виходячи з того, що каже Бог, показуючи їм їхню гріховність і вказуючи на вихід у Христі. Те, що вони чують двічі на тиждень на кожному тренуванні, в таких обставинах ми маємо можливість застосовувати на практиці.

Вже через тиждень після цього ми їздили тими ж командами на третій тур християнської флорбольної ліги Precept у місто Луцьк. Де традиційно ми були два дні й знову мали можливість ночувати разом з хлопцями, готувати та їсти разом. А також бути разом на богослужінні, чути Слово та співати, прославляючи нашого Господа Ісуса Христа. Це унікальні можливості та благословення – бути в церкві хлопцям, які по іншому туди б і не потрапили.

Також в цьому місяці з Божою допомогою ми здійснили те, що давно хотіли. В школі, в якій ми тренуємося, провели шкільний чемпіонат з флорболу серед дівчат. Ціллю якого якраз і було набрати дівчачу команду. Аби дівчата могли займатися з дівчатами. І по милості Божій ми вже мали декілька тренувань дівчачої команди, де вони чують Євангеліє та займаються флорболом.

Дякуємо Богу за все те, що Він продовжує робити у флорбольному служінні та через нього. Просимо молитися за дівчачу команду. Щоб якщо є воля Божа, ця команда існувала, дівчата чули Слово і Бог працював з їхніми серцями. Просимо молитися за команду служителів, задіяних загалом у служінні, щоб Бог зрощував їх і робив непохитними у вірності Йому. Також за тих хлопців і дівчат, в яких Бог уже багато змінив у серцях, аби вони слідували за Господом. Та за тих, хто багато чув, але поки хоче жити по своєму, щоб Бог упокорив ті серця для Своєї слави.

Віталій Бакунець