Перший кубок за перемогу

Місяць листопад для ХФлК «SKY» видався не тільки насиченим, але й плідним.

Для початку – двоє дівчат з нашої команди поїхали у місто Запоріжжя, де мали змогу грати у Вищій лізі чемпіонату України з флорболу серед жінок, виступаючи за тамтешню християнську команду наших друзів. Це був не просто час нових вражень, досвіду й підвищення майстерності у флорболі, але й час, коли можна було бути декілька днів у середовищі посвячених Богу людей, чути Боже Слово і бачити Його дію в практичному житті. 

Життя команди складається з багатьох моментів, і хвороби, які Бог допускає, це невід’ємна його частина. Дуже добре, коли такі складні моменти ми проходимо разом. Така можливість випала нам, адже наш гравець Руслан потрапив у лікарню і ми могли його відвідати та підбадьорити.

Після цього на нашу молодшу команду чекав цікавий та приємний виїзд на змагання до Білої Церкви, де Бог дав нам можливість вперше отримати перемогу на турнірі та завоювати кубок переможця. Не близька дорога, але вона була того варта. Іноді непрості ігри, але залежність від Бога та бажання перемогти дали свій результат. Перед фінальним матчем, мабуть вперше, молилися вголос всі без виключення і Бог явив Свою вірність. Самими іграми цей виїзд не обмежився, ми разом ночували, їли, спілкувалися, прославляли Бога в піснях, вивчали Його Слово, а також відвідали церкву наших друзів. Слава Богу за цей прекрасний час. Наступними вихідними на молодшу команду чекав ще один виїзд, цього разу в Луцьк на другий тур EDGE-ліги. Де все не так просто склалося для хлопців та дівчат, адже по ряду причин змогло грати небагато гравців, які ще й були на декілька років молодшими від суперників. Але вони мужньо боролися та не здалися перед обставинами.

А ще через тиждень відбувся турнір, де вперше брала участь наша дівоча команда. Це було справжнє випробування для наших дівчат, адже вони зіграли чотири матчі без жодної заміни, вони плакали, в них не було сил навіть розмовляти, але вони вистояли і дійшли турнір до кінця, де лише через фізичну втому не зуміли вибороти медалі і в результаті посіли четверте місце. Це був гарний приклад для нас на фізичному рівні, що ми безсилі без Бога, але Бог готовий нас підкріпити тільки тоді, коли ми це розуміємо.

Просимо вас молитися за всіх цих хлопців і дівчат, які зараз є в команді, аби Слово, яке вони чують проростало в їхніх серцях і це було видно в їхніх життях. За набір нових дітей та підлітків в команду, щоб витягнути їх від комп’ютерів та вулиці, а захопити великим і люблячим Богом. Моліться за команду служителів, наші стосунки з Богом та посвяченість Йому у всьому, що ми робимо. Також просимо молитися за командний, і не тільки, табір, який будемо проводити 15-20 січня в Закарпатті. Аби Бог наповнив його людьми, якими Він хоче і змінював серця людей в ньому!

Віталій Бакунець