Choice

В останній тиждень серпня церква «Община Доброго Пастиря» проводила молодіжний англійський табір під назвою «Choice». Цікавим був склад учасників цього табору, тому що у ньому були присутні люди, які могли потрапити в нього з невеликою долею ймовірності (були люди навіть з Київської області). Але Бог привів тих, кого Він хотів. Табір був не дуже багаточисельний (всього біля 25 чоловік), атмосфера в ньому була дуже сімейна, ми могли ділитися своїми переживаннями і тим, що Бог відкривав.

Можливість для свідчення

Господь хоче, щоб Його учні виконували Велике доручення в Євангелії від Матвія 28:19-20 «Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів, І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку!»

Подяку складайте за все!

Чи помітили ви, як важко зустріти щасливих і задоволених людей? Скрізь, на кожному місці тільки і чути самі лиш нарікання та невдоволення. Невже життя таке нестерпне, невже ми позбавлені всього? Ні! Зовсім ні! Добрий-бо Бог і навіки Його милосердя. Той, хто розуміє милість Його, хто в усьому бачить Його небесні благословіння, стає по-справжньому щасливим і радісним, він починає дякувати Богові за все. Коли ми живемо із вдячністю у серці, то вже ніяке нарікання чи то невдоволення не можуть в нього ввійти.

Майже християнин (відео, фото)

Майже християнин, хто він? Як він виглядає? Чи є я таким? Майже християнин може багато знати із Біблії, розуміти волю Бога і план спасіння у Христі, він може поклонятися зі святими й молитися краще за всіх, але при цьому залишатися всього лише майже християнином.

Інтимність у шлюбі

В черговий раз ми мали чудову зустріч з жінками нашої церкви, на якій розглядали тему «Інтимність у шлюбі». Нам притаманно забувати важливі істини Писання на ту чи іншу тему або тлумачити їх по-своєму. Ми вдячні Господу, що Він потурбувався про те, щоб ми мали благочестиве відношення до статевих стосунків, усвідомлюючи, що фізична близькість в сім’ї не менш свята, ніж молитви чи спів у церковному хорі. Наша відповідальність прославляти Бога не тільки в зібранні, а й під час близькості на шлюбному ложі. Світ спотворив те, що Богу до вподоби було зробити святим і праведним...

Шлюб душі з Христом (+відео, +фото)

Хочу вам розповісти про зібрання нашої церкви, на якому був присутній Бог. І повнота моєї радості не в усіх тих благословіннях, що Господь їх подарував, а в тому, що Він був разом з нами. Я переконана, що кожен із тих, хто був присутній на недільному поклонінні, по-особливому пережив Божу благодать і у своїй тихій молитві воздав хвалу Всевишньому. А я спробую розповісти про те, чим нас Бог поблагословив у Своїй невичерпній доброті.

Два приклади

Давайте уявимо корабель. Зовсім не важливо звідки та куди він направляється. За його штурвалом стоїть мудрий і досвідчений капітан. Він впевнено тримає правильний курс і все у нього прораховано, адже він уже не вперше відправляється у далеке плавання. Кожного разу він усе-усе обдумує наперед і ніколи не перестає звіряти напрямок корабля. Час від часу поряд з ним опиняється байдужий помічник, але частіше його немає, він бездумно прогулюється на палубі корабля. Авжеж, з таким-то капітаном про щось там ще й думати! Та з незрозумілих причин наш корабель втрачає свій маршрут і попадає в шторм. Капітан корабля у відчаї, він намагається змінити ситуацію, але ніяк не вдається, до того ж, помічника знову немає поруч. Де ж він?! Врешті-решт, обурений та ображений на свого капітана, помічник у пориві гніву іде до штурвалу, але не для того, щоб допомогти. Він іде сказати своєму командиру: «Ти нас привів у шторм! Ти в усьому винен!» Погодьтеся, що це було справжнім нікчемством, та й лише б подумати, що відчув у той момент капітан.

Віруй в перемогу!

Черговий футбольний сезон потребує чергової передсезонної підготовки. А яке ж місце краще підходить для спортивного розвитку за Карпатську природу? Цього літа Бог благословив Християнський футбольний клуб «Надія» можливістю провести спортивні збори в с. Поляна, Закарпатської обл. Служити дітям в таборі поїхала також команда з церкви ОДП.

Сім’я – місце служіння

Тиждень провели разом сім’ї церкви «Община доброго Пастиря» в таборі «Сім’я – місце служіння». Загалом табір відвідало до 90 учасників, з них близько сорока дітей. Упродовж декількох днів з 10 по 16 серпня учасники табору мали прекрасну можливість слухати проповіді, які підготували пастори Тарас Приступа та Станіслав Колпаков.

Разом, щоб підтримати

Чи доводилося вам коли-небудь переживати час останніх днів перед народженням дитинки? А радіти її появі на цей світ? Чи відчули ви «смак» цього щастя? Ми – так. Бог дарує нам таке щастя. І по Його милості знову наші сестри могли зібратися, щоб підтримати майбутню маму. Такі зустрічі стали для нас великою цінністю і справжнім благословінням від Господа, так як у цей час сестри можуть бути разом, роздумувати над Словом Божим, спілкуватися, старші навчати молодших, як любити й виховувати дітей і, найголовніше – підтримати вагітну словами підбадьорення, обітницями з Біблії, а також молитися за неї. Для майбутньої мами це завжди є «могутньою» підтримкою, додає їй радості й віри. Великим благословінням була й наша остання зустріч.