Молитва немає кордонів

Приємно вразила кількість людей, які у свій вихідний вечір прийшли в Церкву, жертвуючи часом, щоб поклонитись Богу, прославити Його за чудні діла, про які засвідчили брати та сестри та розділити разом із сестрою Євою її спогади, страждання та радість. Дякую Богу, що Він зберіг життя цій жінці, і що вона є живим прикладом того, що Господь вірний тим, хто довіряє Йому все своє життя.

Віруємо, тому й говоримо

Сьогодні в церкві «Община Доброго Пастиря» відбулось урочисте відкриття ХХІ Місіонерської конференції. Переповнений гостями зал одразу ж затягував у атмосферу визначної події. І це справді так, адже сьогодні ми мали можливість вітати 16 гостей-місіонерів з усього світу, і це ‒ лише початок. Протягом тижня до нас завітає ще багато гостей, які будуть ділитись Божою роботою на тих місцях, де вони перебувають.

Все робіть, як для Господа

Із подарунком у вигляді зимового сніжку, Бог зробив нам подарунок у вигляді командного відпочинку ХФК «Надія» у Карпатах. Цього разу ми дружньою компанією мали змогу провести міні-табір в с. Поляна, вивчаючи Послання до Колосян та насолоджуючись зимовим відпочинком. Істина, яка стояла на першому місці протягом всього табору, була в тому, що Христос над усім і все, що ми робимо, має бути заради Його святого Імені. Хлопці, розбившись на пари, по-черзі готували їжу духовну та їжу тілесну. Кожного для ми перебували в спілкуванні, збудовуючи один одного. А щоразу, як виходили на вулицю і бачили ту красу, яку створив Господь, захоплювались Його Величчю та Благодаттю до нас.

Сексуальність в світлі Біблії

З 4 по 10 січня на Шацьких озерах відбувся Всеукраїнський англійський табір на тему «Чистота в коханні» по індуктивному курсу «Сексуальність в світлі Біблії», де зібралася молодь з усіх куточків України.

Поїздка у «Філадельфію»

На минулому вікенді невеличкій компанії із церкви «Община Доброго Пастиря» вперше в житті вдалося побувати у м. Фастів Київської області. Церква «братської любові» утворилася в результаті служіння залежним людям. А тепер і церква, і реабілітаційний центр співіснують разом.

Дитя народилося нам, Син даний нам

Так, саме для нас, для грішних і нещасних, народився Святий і Предвічний, Всемогутній і Благий.

У ту ніч, у Віфлеємі Юдейськім, коли народився наш Спаситель, Він лежав у яслах для тварин, і з далекого Сходу до нього прийшли мудреці, щоб поклонитися Новонародженому. Сьогодні й ми прийшли, щоб поклонитися і воздати хвалу Ісусу.

На Дні Народження Христа

У п’ятницю в церкві «Община Доброго Пастиря» був особливий День Народження. Всі зібралися, щоб вклонитись Ісусу Христу, який воплотився в немовля, щоб принести нам чудесний план спасіння.

Встоїть той дім, який на камені збудований

Мабуть, що кожен із нас хоче бути готовим до всього, що може трапитися у житті й кожен хотів би змінити помилки минулого й не допустити їх у своєму майбутньому. І є милість Божа для нас, Він подарував нам дивовижну Книгу – Біблію, у Ній записані для нас Його Слова, щоб ми могли пізнавати Бога і знайти для себе відповіді на всі питання як нам жити. А ще Бог поставив у церкві пасторів і служителів, щоб молоді й недосвідчені могли в них навчатися. У нашій церкві молодь по-особливому відчуває таку турботу Бога через пастора і команду служителів.

Серце Різдва

І все ж таки, що таке Різдво? З чим воно пов’язане? Яке це значення має для людей, для кожного особисто? Знаю, що з цього приводу в людей дуже і дуже багато самих різних думок, однак знайти правдиву відповідь можна тільки у Біблії.

Поразки заради перемог

Нещодавно в м. Луцьк відбулися матчі плей-офф християнської підліткової флорбольної ліги EDGE. Не зовсім вдало ці матчі склалися для нашого ХФлК «SKY», та ми знаємо, що падіння і поразки служать для того, аби зробити правильні висновки, піднятися, ставати сильнішими та йти далі. Це був гарний час для аналізу себе, як в спортивному, так і в духовному плані.

Пекуча Індія

Вперше у своєму житті я мав щастя побувати в далекій Індії. Купа вражень, думок, емоцій, чергових мрій та планів на майбутнє. Хочу поділитися з вами часточкою побаченого світу Азії.