Євангеліє для справжнього життя

З 27 червня по 2 липня на території «Залісся» поблизу міста Рівне пройшов міжцерковний табір «Євангеліє для справжнього життя». Бог дав можливість зібрати разом більше 140 чоловік, дітей та дорослих з церков районних центрів Сарни (церква «Благовіщення») і Новоград-Волинський (церква «Звягель»).

Життя в молитві

Особливий час, коли наше життя єднається з Богом ‒ це час молитви. Молитися не можна забагато, молитви ніколи не може бути достатньо, ми завжди і в усьому, на кожному місці потребуємо звертатися у молитві до Всевишнього Бога, Творця неба і землі.

Побудую Я Церкву Свою

Дві тисячі літ тому Ісус Господь сказав, що побудує Свою Церкву і сили адові її не переможуть.

Пройшли роки й століття, Церкву Божу переслідували правителі, жорстоко вбивали, диявол спокушав багатством світу, сіяв обман, але ніщо її не зруйнувало − вона існує аж дотепер. І сьогодні ми славили Всевишнього, дякували Йому за Церкву.

Шлях, яким нас вів Господь (фото, відео)

Про що нам говорить історія? Вона показує нам наше безсилля і велич Всесильного Бога. Історія всього християнства, історія церкви в нашій країні, історія нашої церкви зокрема, уся історія показує неміч і слабість людини й у той же час безмежну силу Великого Бога, який панує над усім, який все і всьому повеліває.

Насолода Твоєї вічної присутності (відео)

Слово Боже завжди попадає прямо в ціль у наші серця, я маю надію, що ніхто з присутніх не залишився байдужим після молодіжного зібрання, був уважним та чесним з самим собою та Богом.

Тема нашої зустрічі була «Ісус – моє життя», на цю тему служитель Здолбунівської церкви «Джерело Життя» Андрій Бортнійчук підготував потужну благословенну проповідь, наповнену силою Того Хто навіки полюбив нас.

Радість любити дітей

В понеділок увечері, після насиченого трудового дня, жінки й дівчата нашої церкви зібралися разом, щоб розділити радість очікування народження синочка в родині Сашка та Каті Ващуків. Насамперед розпитали молоду маму про її відчуття, як сприйняла родина цю новину, як проходила більша половина вагітності, яка вже залишилася позаду, що нового відкривав Бог в цей час для неї та її рідних, яке придумали ім’я для хлопчика...

Побутове благочестя: заради чого?

Темою травневої жіночої зустрічі стало «Шанування Христа – ключ мотивації дружини». Більшість жінок-християнок добре знають, що Біблія вчить їх бути покірними чоловікам. Ми прекрасно розуміємо, ЩО потрібно робити, маємо уявлення і про те, ЯК це потрібно робити. Наприклад, ми знаємо, що потрібно смирятися, не гніватися, говорити лагідно. Ми навіть навчені, як саме здійснювати це на практиці – так, крики чи жбурляння посудом взагалі неприпустимі, розмовляти з чоловіком бажано спокійним, лагідним тоном, зберігаючи при цьому відповідний вираз обличчя тощо. Всі ці прийоми ми навіть вміємо застосовувати завдяки вдосконаленню у самоконтролі. Проте, чи це все, чого хоче від нас Бог? Наскільки довготривалим може бути наше терпіння? Як далеко ми можемо дістатися на паливних ресурсах наших особистих намагань? Чи не буває з нами ситуацій, коли ми нарешті «зриваємося»? Чи не доводиться нам час від часу наступати на одні й ті ж самі граблі?

Радість Воскресіння

Чи знаєш ти радість Воскресіння? Чи впливає ця радість на твоє життя, вчинки, думки, відносини з іншими людьми? Чи є ти носієм радості? Чи ділишся ти нею з іншими людьми? Часто наша радість зникає коли якісь тяжкі обставини приходять в наше життя, де ж знайти ту радість, яку ніхто в нас не відбере?

Підтримка один для одного

У житті нашої церкви дуже велику роль зіграло сестринське служіння. Зустрічі, святкування, групи для заміжніх жінок, групи для дівчат, різні виїзди й заходи, усе це чинить свій вплив на духовне формування кожного і єдність церкви загалом.