Насичений вересень

Місяць вересень видався дуже насиченим для нашого ХФлК «SKY». І це не дивно, адже почався новий сезон, нові турніри, нові емоції, але про все по порядку.

Учнівство в християнському футбольному служінні

Минулої неділі частина тренерів та помічників ХФК «Надія» разом з тренерами Ірпінської Біблійної Церкви та ХФК «Фенікс» перебували в спільній поїздці в смт. Сергіївка Одеської області.

Липневий «SKY»

Липень – це літній час, час, коли вже навчання закінчилося, беруть деяку паузу навіть тренування. Але це і той час, коли ми можемо кудись поїхати з командою і провести час разом.

Червень 2016 року у ХФлК «SKY»

Червень був не такий насичений на події, як попередні місяці. І це зрозуміло, оскільки почалося літо, і не всі мають можливість ходити на тренування, бо багато дітей знаходяться в роз’їздах. Але ми продовжуємо тренування і влітку.

SKY Junior Cup

Бог дав нам можливість 5 березня провести флорбольний турнір серед 6-8 класів в школі № 6 міста Рівне. Турнір отримав назву «SKY Junior Cup». Кожен клас мав свого тренера з нашої команди SKY та одне тренування перед турніром, на якому вони могли познайомитися ближче з флорболом.

На всі 100

З 5 по 7 лютого в с. Залісся Здолбунівського району відбувся перший табір в історії християнської флорбольної команди «SKY». Цей табір мав назву «На всі 100».

Перший день народження «SKY»

І до цього дня довів нас Господь! Так швидко і водночас насичено пройшов цілий рік. Ми разом святкували першу річницю від дня створення нашого флорбольного клубу. Був справді класний час, де ми змогли згадати, як все починалося, коли не було ні людей, ні інвентарю, ні фінансів, і що Бог зробив за цей рік. Ми багато згадували, сміялися, веселилися, грали в ігри та спілкувалися. Ну і, звичайно ж, як на будь-якому дні народженні, їли торт, який був зроблений у вигляді емблеми нашого флорбольного клубу.

Учнівство

Цими вихідними команда ХФК «Надія» мала змогу відпочити на базі села Залісся. Час, проведений в таких поїздках, завжди корисний і пам’ятний для кожного. Ми мали безліч спілкування, вивчали Боже Слово та відпочивали фізично від буденних справ.

Все робіть, як для Господа

Із подарунком у вигляді зимового сніжку, Бог зробив нам подарунок у вигляді командного відпочинку ХФК «Надія» у Карпатах. Цього разу ми дружньою компанією мали змогу провести міні-табір в с. Поляна, вивчаючи Послання до Колосян та насолоджуючись зимовим відпочинком. Істина, яка стояла на першому місці протягом всього табору, була в тому, що Христос над усім і все, що ми робимо, має бути заради Його святого Імені. Хлопці, розбившись на пари, по-черзі готували їжу духовну та їжу тілесну. Кожного для ми перебували в спілкуванні, збудовуючи один одного. А щоразу, як виходили на вулицю і бачили ту красу, яку створив Господь, захоплювались Його Величчю та Благодаттю до нас.