Учнівство

Цими вихідними команда ХФК «Надія» мала змогу відпочити на базі села Залісся. Час, проведений в таких поїздках, завжди корисний і пам’ятний для кожного. Ми мали безліч спілкування, вивчали Боже Слово та відпочивали фізично від буденних справ.

Цікавим є факт, що в поїздці брали участь хлопці трьох різних вікових груп. Як на мене, це чудова можливість старшим хлопцям показати приклад меншим не лише на полі, де ми звикли бачити один одного, але й в різних інших буденних ситуаціях.

Протягом трьох днів ми розглядали тему «Учнівства». В Луки 14:25-35 чудово описується, хто може бути учнем Христа. Перша і найголовніша характеристика ‒ любов до Ісуса Христа, адже якщо ми матимемо справжню любов до Господа, ми будемо любити наших ближніх. Ще одне місце з Біблії це 2 Тимофія 2:2 «І що ти чув від мене при багатьох свідках, те передай вірним людям, які здібні і інших навчити». Важливим принципом учнівства є передання Христової науки вірним людям, які здатні навчити інших. Нам не потрібно зупинятись лише на тому, що ми почули і прийняли, наш наступний крок полягає в донесенні вістки спасіння тим, хто живе без Христа.

Нехай всім нам Господь допоможе бути не лише слухачами, але й виконавцями Його Слова. Подяка за все Богу!

Діма Сосновський

Фото

01 02