Короткий відгук про жіночу зустріч

В першу суботу Нового Року відбулася чергова зустріч жінок нашої церкви. Нас було небагато,проте це сприяло теплій атмосфері відкритості.

Як і завжди, зустріч проводила Надія Леонідівна. Ми почали з повторення перших розділів книги. Це достатньо корисна вправа для душі, тому що сприяє більшому запам'ятовуванню найважливіших істин. Потім сестри почали ділитися тими уроками, яких вчив їх Бог протягом сімейного життя.

Якими Бог бачить подружні стосунки?

Чи траплялося Вам страждати від гострого дефіциту проявів любові й ніжності з боку Вашого чоловіка? Чи були періоди в Вашому житті, коли ви усіма можливими й неможливими способами домагалися цієї любові від своїх близьких? Чому так відбувається і яким є Божий вихід з гнітючої ситуації в найближчих стосунках?

Існує багато порад з удосконалення дружини-християнки, які наче б то наліплюються ззовні, немов пластир на відкриту рану. Частину мудрих рекомендацій вдається вправно застосувати, інша – здається нам неприйнятною, деякій діють лише за певних обставин і до певного часу. «Чудова дружина. Біблійний шлях до сімейного щастя» Марти Піс – це книга, яка розповідає про те, яким чином жінка-християнка може підготувати й надати своє серце для Божої зміни, яка виходить зсередини від сили Духа Святого, який живе в нас. Коли живий Бог Сам зазирає вглиб твого серця, перестає мати значення, в якій країні ти живеш, якими є твої статки, здібності, кількість членів сім’ї чи особливості характеру твого чоловіка – на перший план виходять твої стосунки з Христом і те, заради Кого, власне, ти хочеш щось змінювати і чиїх цілей ти прагнеш досягати: своїх чи Божих.

«Що жінка повинна знати про гріх?»

Сьогоднішня жіноча зустріч відбулась у затишній домашній атмосфері. Кожна з нас могла поділитися своїми переживаннями та маленькими перемогами, які трапляються в нашому житті. Книга Марти Піс «Чудова дружина. Біблійний шлях до сімейного щастя» розкриває перед нами дуже важливі аспекти життя в Христі, авторка звертає нашу увагу на досить цінні внутрішні переживання. Тема сьогоднішньої зустрічі «Що жінка повинна знати про гріх?» На перший погляд, дуже просте та риторичне питання, проте авторка настільки глибоко висвітлює це питання, що насправді усвідомлюєш свою безпорадність та слабкість. Марта Піс виділяє чотири аспекти гріха:
– усі люди грішні;
– гріх може бути відкритим і помітним для інших;
– гріх неможливо приховати від Бога;
– обов’язково буде покарання за гріх.

Чудова дружина. Біблійний шлях до сімейного щастя

Вже вп’яте сестри церкви зібралися групою для вивчення книги Марти Піс «Чудова дружина. Біблійний шлях до сімейного щастя». Сьогодні жінки замислювалися над питаннями: якою є мета мого життя; якими є мої бажання; прагну я догоджати Богові чи собі; в чому ж полягає воля Божа для мене, як для дружини.