Місіонери в гостях у молоді

Які теми для християнської молоді сьогодні найбільш популярні? Чи часто вам доводиться бути на молодіжному зібранні, де молоді розповідають про місіонерство? Але чи не їм як раз належить багато чути і багато знати про це?

Серце Різдва

І все ж таки, що таке Різдво? З чим воно пов’язане? Яке це значення має для людей, для кожного особисто? Знаю, що з цього приводу в людей дуже і дуже багато самих різних думок, однак знайти правдиву відповідь можна тільки у Біблії.

Чи справжній ти християнин? (+відео, фото)

«Віра у Христа подарувала мені вічне життя, мир і радість», ‒ так відповіла одна юна дівчина, коли у неї запитали, що вона отримала від християнства. І в цьому лукавому світі, де кожен шукає власного визнання і слави, де багатство і розкіш засліпили людям очі, вона знайшла своє щастя у вірі, у вірі в Того, Хто дає вічне життя і поміщає у серце справжній мир . Ця молода християнка разом із тими, хто вирішив підкорити своє життя Господу, насправді вибрали нелегкий шлях. Нерозуміння й осуд чекають на них, постійні життєві труднощі, болі та втрати, але одного дня цьому всьому прийде кінець, прийде час радості й утіхи для них.

Майже християнин (відео, фото)

Майже християнин, хто він? Як він виглядає? Чи є я таким? Майже християнин може багато знати із Біблії, розуміти волю Бога і план спасіння у Христі, він може поклонятися зі святими й молитися краще за всіх, але при цьому залишатися всього лише майже християнином.

THE END...

Так, зазвичай, закінчувалися фільми чи мультфільми мого дитинства. Так закінчився і сезон молодіжних зустрічей 2014-2015 років в «Общині Доброго Пастиря».

Літо, випуск і різні справи хоча й завадили, та не усім, зібратися за столиками у невеличкій компанії. Серед присутніх були й гості. Разом ми згадували, що мали протягом останнього, без малого, року, співали, молилися, спілкувалися і слухали Слово.

Японець про час. Молодіжне зібрання 23.05.15 (+відео, фото)

Молодь, сімейна атмосфера, музичне прославлення, чай, коржі J, а головне, Божа Істина – так вчора пройшла наша молодіжка.

Японський місіонер в Україні Масато Фунакоші вже вдруге за рік приїздить на Рівненщину. І, цього разу, окрім викладання місіології в Рівненському Біблійному коледжі, побував на молодіжці.

Великдень чи Пасха?

Якби вам довелося запитати в людей що таке Великдень, що таке Пасха і яке значення має це свято, то переважна більшість відповіла б так: «Великдень, або Пасха, різниці немає, це святковий день на початку весни. Зазвичай перед початком святкування потрібно освятити кошик з їдою, а власне саме дійство уже відбувається за столом у сімейному колі. Невід’ємною частиною святкування є споживання яєць, при цьому дотримуються традиції стукатися ними і промовляти: “Христос воскрес!”, а у відповідь говорити: “Воістину воскрес!”» Можливо, хтось так само відповів би…

Як «звалювалося» кохання... (+фото +відео)

Не «звалюється». А якщо і здається, що так, то лише здається. Чому? «Грунт» серця «розорюється» на багато раніше від першого паростку почуттів і першого врожаю кохання.

Проповідь Сергія Альонова розпочиналася з історії Давида, коли кохання Вірсавії «звалилося» на його голову зненацька. Та, перше, він залишився вдома, коли військо пішло воювати. Друге, він довго не піднімався з постелі, а потім,  коли й підвівся, першим ділом пішов на балкон розглядати місто...

Невидима загроза (+відео та фото)

 

Двадцять дев’ять років тому, 26 квітня 1986 року, сталася страшна аварія на Чорнобильській АЕС.  Вона призвела до жахливих наслідків,  які ми пожинаємо і до цього дня. Тому, 26 квітня в церкві «Община Доброго Пастиря» пройшла молодіжна зустріч під назвою «Невидима загроза».

Як добре було!..

Уже багато років довкола свята 8 березня точаться безліч суперечок і ніхто не може дійти порозуміння. І не дивно, адже з того моменту, коли гріх ввійшов у серце людини, вона не може дати правильну оцінку речам і зрозуміти інших. Тільки не так у церкві.

Найважливіший день народження! (Відео+Фото)

А який він для вас?

П’ятничний вечір в «Общині Доброго Пастиря» видався святковим. Ми раділи народженню Ісуса, адже саме Він став Викупителем людей із полону гріха.

Гість зі Здолбунова, Андрій Бортнійчук, розповів усім про три причини, чому Різдво є найвизначнішим днем народження. Найперше, це звістка про Божу вірність, тому що відбулося заплановане ще в Едемському саду – нарешті народився Месія, Спаситель (Бут. 3:15). По-друге, це звістка смирення, тому що Сам Бог умалив себе, щоб втілитися і пройти земне життя як людина. По-третє, це звістка благодаті, адже в нашому житті не було нічого достойного, чому Він йшов би на такі жертви. «Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь» (Лк. 2:11)