Вечір "Молитви за Україну"

4 жовтня в церкві «Община Доброго Пастиря» відбулося тематичне молодіжне зібрання «Молитва за Україну». Приєднатись до молитви за нашу країну була запрошена молодь з різних церков. Бог особливо благословив гостями з Дубно, які дружною великою командою взяли участь у нашому зібранні. Цікаво, що дізнались вони про нього через оголошення на сайті нашої церкви. Дуже приємно бачити, як Бог використовує такі земні речі для Своєї слави.

Особливою частиною зібрання була проповідь О. Гончара про небесний патріотизм. Питання національного патріотизму дуже гостро стоїть в нинішній час, зважаючи на масові призови юнаків в армію. О. Гончар говорив про те, що означає бути патріотом для християнина, і де наші місце в національній боротьбі за країну. Для багатьох було відкриттям, що бути патріотом для християнина означає, насамперед, бажання сіяти Боже Слово серед свого народу, щоб вони стали громадянами Небесної країни. Це є найбільше благо для людини.

Під час зібрання молодь мала можливість переглянути відео-свідчення християн на сході нашої країни, свідчення солдатів та ще раз нагадати собі ті події. Які відбуваються в Україні з листопада 2013. Дуже багато молитов звучало за мир і припинення війни в країну. Особливо молилися за служіння християн на Сході, які ризикуючи власним життя допомагають людям в містах, постраждалих від війни.

Молодь була особливо зворушена Божою роботою і захистом безпосередньо на передовій. Ніхто не залишився байдужий після зібрання, Господь по-особливому торкався сердець і нагадував про те, що Він над усім. Ось деякі відгуки учасників про молодіжне зібрання:

Андрій К
«…мені наприклад сподобалося і дуже стало таким подальшим застосуванням – молитва за окремих людей, за окремі речі, а не в цілому! те що ми молилися кожних 15-20 хв за різні-різні речі і людей!»

Катя Т
«…мені сподобалась тема з одягом на символічну тематику і те, що ми мали не просто теми для нужд, а ще могли переглянути і за це молитись… і дякую тим людям які придумали та підготували цей класний вечір»

Антоніна К
«...я взагалі люблю такі зустрічі: і молитовні, і молодіжні, – і в основному на таких я є гостем, а тут була можливість перший раз, коли ця зустріч відбулася у нас долучитись до підготовки. Я люблю свідчення людей, які мотивують. Слава Богу за такий час!»

Діма С
«…для мене важливим було почути проповідь, де ясно було сказано на рахунок патріотизму. Ми перш за все повинні бути патріотами Божого Царства, але це не говорить, що не потрібно поважати та любити свою країну»

Андрій Б
«…по-перше, класний час для спілкування з друзями! так сказати неформальна обстановка! По-друге (хоча потрібно було би поставити першим), ідея для чого ми зібрались! Молитва за нашу Україну! ну і по-третє, звичайно, проповідь про патріотизм!»

Слава Богу за такий благословенний час разом! Слава Йому за можливість збиратися в Його присутності і молитись до Нього за країну і за людей! Ми б дуже хотіли продовжувати такі молодіжні зустрічі й надалі, щоб мати спілкування разом один з одним і з Господом нашим, Ісусом Христом.

Фото