Насолода Твоєї вічної присутності (відео)

Слово Боже завжди попадає прямо в ціль у наші серця, я маю надію, що ніхто з присутніх не залишився байдужим після молодіжного зібрання, був уважним та чесним з самим собою та Богом.

Тема нашої зустрічі була «Ісус – моє життя», на цю тему служитель Здолбунівської церкви «Джерело Життя» Андрій Бортнійчук підготував потужну благословенну проповідь, наповнену силою Того Хто навіки полюбив нас.

Ціль молодіжки була нагадати нам істину істин, ціль нашого життя, проаналізувати наше християнство. Ми мали нагоду послухати про видимі ознаки втрати живих стосунків з Ісусом Христом. Коли Він стає для нас другорядним не зовсім реальним, християнство стає нудним і штучним. Ми можемо робити правильні дії, ходити в Церкву, читати Біблію, молитися, спілкуватись з братами і сестрами, мати служіння та все без Христа. Якщо наш фокус не на Христі, то він на нас самих, ми починаємо вірити в себе, у свої можливості, живемо заради себе і своїх бажань.

Боже Слово говорить нам, що маємо вірою всиляти Христа в серце, шукати тільки Його Одного. Як це робити?

У 15(16) Псалмі у 8-му вірші написано «Уявляю я Господа перед собою постійно, бо Він по правиці моїй, й я не буду захитаний!» Це найсильніша мотивація чому ми повинні шукати Христа кожну мить, уявляти Його в своїй свідомості, не відводити своїх очей від Господа, тому що ВІН біля нас постійно!

У проповіді було сказано й про ознаки занепаду наших відносин з Ісусом Христом та які наші кроки до того, щоб знову бачити в своєму житті Христа. Більше ви зможете дізнатись прослухавши проповідь в аудіо форматі на нашому сайті rivne-odp.org

Дякуємо всім хто завітав до нас! Благословінь вам брати та сестри, радійте та насолоджуйтесь Його вічною присутністю.

Марина Янчук