Сто домів

Марка 10:29-30

Упродовж місіонерської конференції, окрім спільних богослужінь і різноманітних зустрічей з місіонерами в приміщенні церкви, був спеціально запланований час для обідів з гостями з різних країн в сім’ях членів церкви «Община Доброго Пастиря», а також зустрічі вдома на вечірніх малих групах з вивчення Біблії.

Об’єднані Божою волею

«Свят, свят, свят Господь Саваот, уся земля повна слави Його!» – цими словами розпочався наш спільний вечір поклоніння Господу Ісусу і після цього, разом із хором наших гостей, у піснях ми прославили Великого Бога.

Чи вправі ми приховати істину, яку знаємо?

Два перші робочі дні тижня всі небайдужі до благовістя брати і сестри провели у спільному поклонінні та навчанні й молитві про ту частину людства, яка проживає у нехристиянських країнах. 88% населення цих країн ніколи не мали можливості зустрітися з будь-якими представниками християнської культури. Лише 6% проповідників Слова серед інших народів спрямовують своє служіння цим народам. Потреба у благовісниках і молитві є колосальною.

Пізнати глибше, щоб підійти ближче

Конференція продовжується і Бог нам дає немало потрудитися в цей час. Впродовж двох днів у нас проходив семінар, присвячений знайомству з історією і культурою народів, яких об’єднує друга за чисельністю у світі релігія. Матеріал викладали практикуючі місіонери, дослідники культури і релігії, викладачі.

Молитва немає кордонів

Приємно вразила кількість людей, які у свій вихідний вечір прийшли в Церкву, жертвуючи часом, щоб поклонитись Богу, прославити Його за чудні діла, про які засвідчили брати та сестри та розділити разом із сестрою Євою її спогади, страждання та радість. Дякую Богу, що Він зберіг життя цій жінці, і що вона є живим прикладом того, що Господь вірний тим, хто довіряє Йому все своє життя.

Віруємо, тому й говоримо

Сьогодні в церкві «Община Доброго Пастиря» відбулось урочисте відкриття ХХІ Місіонерської конференції. Переповнений гостями зал одразу ж затягував у атмосферу визначної події. І це справді так, адже сьогодні ми мали можливість вітати 16 гостей-місіонерів з усього світу, і це ‒ лише початок. Протягом тижня до нас завітає ще багато гостей, які будуть ділитись Божою роботою на тих місцях, де вони перебувають.

Тактика для чоловіків у подоланні спокус (продовження)

21 березня в приміщенні церкви «Община Доброго Пастиря» пройшла друга та заключна частина семінару «Тактика для чоловіків у подоланні спокус». На семінар прийшло близько 15 хлопців.

Тактика для чоловіків у подоланні спокус

7 березня в церкві «Община Доброго Пастиря» пройшла перша частина семінару на тему «Тактика для чоловіків у подоланні спокус».

Фоторепортаж із ретріту церковного активу

Нажаль, не усім вдалося бути, але ми раді за час проведений разом в молитві, в Слові, в спілкуванні. Часто за виром подій життя і служіння не вдається зупинитися і просто трішечки більше поспілкуватися, побачити один одного. А, ось і видався такий час.

Міні місіонерська конференція

Вчора до нас завітав місіонер-мобілізатор Джим Овертон. Мобілізатор, тобто людина, яка сприяє тому, щоб покликані місіонери відправлялися на місію. Раніше і Джим, і його сім’я самі були мобілізовані для праці в колишньому Радянському Союзі. Та минув час, їх покликали назад і Джим здійснює ту ж місію іншими шляхами. Наприклад, подорожуючи і викладаючи мотиваційні місіонерські біблійні курси.

Церковний вікенд (+відео +фото)

Ось так можна назвати останні три дні дивовижної Місіонерської конференції. У п’ятницю відбувся довгоочікуваний всіма бенкет. У теплій атмосфері любові й хорошого настрою, церква провела вечір разом із запрошеними гостями. Серед них були і всім дорогі друзі зі Здолбунова.

Для нас вони підготували історію своєї церкви, пісні і свідчення. Цим вони прославляли Бога. Своєю проповіддю доповнив вечір і брат Масато, із властивою йому манерою всіх розвеселити, і при цьому він не міг не нагадати про Божу Славу.