Чому «перезавантаження»? (+Відео)

Шість років тому Бог звернув мою увагу на проблему безглуздого і дозвільного проведення часу християнської молоді в новорічні дні. Стало очевидним, що молоді люди, бажаючи по-особливому відзначити Новий рік, знаходяться в пошуках «чогось особливого». В результаті, «чогось» ‒ вони знаходять, а «особливе» і важливе ‒ не дуже. Так виникла ідея проведення Новорічної молодіжної зустрічі під назвою «Перезавантаження серця». За шість років ми розібрали різні нагальні теми: «Освячення», «Народжений, щоб перемагати», «Церква», «Небеса», «Сутність Євангелія», «На перехрестях життя» і т. д.

З кожним роком кількість учасників зростає, і географія тих, хто приїжджає розширюється. На цю щорічну молодіжну зустріч приїздять люди з усіх частин України, з Білорусі, Росії та Німеччини. Уже шість років поспіль ми, як організатори молодіжної зустрічі, відзначаємо суттєве зростання молодих людей у вірі та в усвідомленні Євангелія Ісуса Христа. Багато молодих людей звернулися до Бога прямо під час конференції, багато присвятили своє життя Богові і служінню Йому. Багато невіруючих вперше почули Євангеліє в ці дні. Безумовно, незважаючи на значне навантаження команди організаторів, хочеться відзначити зростання молодих людей, які раніше були просто лише учасниками, а нині самі в повну силу служать іншим на конференції.

Бог подарував нам ці унікальні дні не для хороводів навколо ялинки, але для поглибленого аналізу свого життя і пізнання Його слави, яка перетворює нас в Його образ. Павло закликає нас цінувати час, бо дні лукаві (короткі).... «Перезавантаження серця» ‒ це можливість вірно вкласти свій час і занурити своє серце в живе джерело Божого Слова. Це можливість мати спілкування зі зрілими людьми і ділитися вірою і переживаннями зі своїми однолітками з різних міст. Бог дав нам ці дні для необхідної переоцінки і навчання.

Я дякую всім тим, хто робить цю молодіжну зустріч можливою, хто молиться про команду і учасників, хто підтримує її матеріально, хто жертвує своїм часом і сам особисто вкладає своє серце в служіння іншим. Нехай Господь воздасть вам стократ за вашу участь у Його святій справі!

З відкритими серцями ми запрошуємо всіх бажаючих пізнавати Бога і поклонятися Йому, всіх відкритих до змін і впливу Слова, всіх, хто любить здорове християнське спілкування приїхати на «Перезавантаження серця» в 2015-2016 році. Нехай зміцнить Господь Своє Царство через зрілість, смиренність і посвяту християнської молоді! Пам'ятайте, все найкраще і найцінніше ‒ тільки Йому!

З любов'ю, Олександр Калінський,
пастор церкви «Джерело життя», м Здолбунів

Відео

1. Приступа Тарас Николаевич. Главная дорога жизни – Поклонение

 

2. Калинский Александр. Главная битва в жизни – Рим.1:18-32, Мф. 22:36-37

 

3. Бортнийчук Андрей. Как жениться, чтобы не влипнуть...

 

4. Приступа Артем. Заработки и учеба на нашем пути

 

5. Кириленко Сергей. Гололед виртуальности 

6. Калинский Александр. Вечеря со Христом 

7. Приступа Тарас Николаевич. Про миссию