Choice

В останній тиждень серпня церква «Община Доброго Пастиря» проводила молодіжний англійський табір під назвою «Choice». Цікавим був склад учасників цього табору, тому що у ньому були присутні люди, які могли потрапити в нього з невеликою долею ймовірності (були люди навіть з Київської області). Але Бог привів тих, кого Він хотів. Табір був не дуже багаточисельний (всього біля 25 чоловік), атмосфера в ньому була дуже сімейна, ми могли ділитися своїми переживаннями і тим, що Бог відкривав.

Впродовж цих днів молодь мала можливість проходити уроки англійської мови, підвищувати свій рівень знань, а також вивчати тему «Як зробити правильний вибір, про який не будеш шкодувати?». Це дуже актуальна тема для всіх людей, особливо для молоді, адже зараз вони роблять багато виборів, які впливають на все їхнє подальше життя. Ми розглядали вибори, які в своєму житті робив цар Давид, наслідки цих виборів та розкаяння перед Богом в цих рішеннях. Дивилися, які вибори робив інший юдейський цар Йосія, який, незважаючи на всі перешкоди, слідував за Богом і Бог використав його, щоб змінити все суспільство країни та їхнє поклоніння. Також ми порівняли, які вибори зробили Адам і Єва з виборами, які робив Ісус Христос. Усвідомили, які наслідки непослуху і послуху Божому Слову. І нарешті, ми дізналися, завдяки Кому ми можемо робити справді правильні вибори в нашому житті – Духу Святому, Якого може дати нам тільки Бог, коли ми розуміємо свою гріховність та приймаємо Його в своє серце, Який очищає і омиває наші серця.

Щодня ми все більше пізнавали Бога і старалися застосовувати ті істини, які Він нам відкривав.

Несподівано для всіх нас вечорами ми почали грати в гру, в якій задавали кожному з учасників табору по три питання. З кожним разом питання ставали все серйозніші та серйозніші. Це був дуже гарний час проаналізувати своє життя, тому що багато з цих питань ми самі собі боялися задавати.

Дуже приємно, що в цьому таборі двоє хлопців (Андрій та Ілля) після того, як Бог торкнувся їхніх сердець, бачачи приклад стосунків в церкві, зробили остаточний вибір слідувати за Господом та віддати Йому своє життя.

Велика подяка Богові за цей табір, який Він провів, саме за такий формат табору, який був, за цю сімейну атмосферу, за Його Слово, Яке вивчалося, за кожного, хто в ньому був і за те, що Бог працював з кожним серцем індивідуально та змінював ці серця.

Віталій Бакунець

Фото

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12