У зимовій казці

З 13 по 15 січня відбувся дитячий табір "Різдво 2017". Було понад 50 дітей. Всі були поділені на 6 груп за віковими категоріями. Приїхала досить немала кількість невіруючих дітей. Бог благословив нас хорошою погодою і дав нам сніг, якого ми так довго просили. Діти мали можливість покататись на гірках, пограти в сніжки і просто побути на природі. Вцілому була приємна святкова атмосфера. Діти були зацікавлені проповідями, біблійними уроками в групах. Одна дівчинка,приїхавши з табору додому, запитала в мами:"Мам, чи знаєш ти, що Христос вмер за нас всіх?" Саме ці слова вона вперше почула у нашому таборі. Ми дуже раді і прославляємо Бога, що те Слово, яке ми доносимо до них, проростає у їхніх серцях і з часом ми бачимо плоди.

Увага, літні канікули! Оголошено батьківську мобілізацію!

У суботу 23 травня в церкві «Община Доброго Пастиря» відбувся дитячий майданчик, на якому обговорили спільні плани батьків і дітей на майбутнє літо. Розпочали з того, що проспівали улюблені пісні-руханки про Божу любов, благословіння праведного та Боже всевладдя у всьому світі. Потім Сергій Альонов провів дитячий урок, а Микола Нікітін нагадав батькам про три «кити-вбивці», на яких стоїть гріховна природа маленької і не дуже маленької дитини. Ось їхні імена: «Я сам!», «Я знаю!» та «Я хочу!» (Він же «Я не хочу!»). Кожна з цих символічних потвор виростає з маленького пуголовка у гіганта, здатного зламати всю долю дитини і оточуючих людей. Адже, якщо не припиняти прояви непослуху у кількамісячному віці, то у віці підлітковому це буде зробити набагато важче. Діти, які не привчені змалку визнавати авторитет батьків, матимуть проблеми з вчителями, коли підуть до школи і конфлікт з законом, коли виростуть.

Чудовий час з дітьми на майданчику (+відео та фото)

Велика подяка нашому Господу за цей чудовий час, який ми провели разом з дітьми на майданчику!

Бог дійсно благий в тому, що ми можемо разом з дітьми слухати і вивчати Боже слово, молитись, разом співати і радіти в іграх.

Незвичайний майданчик

Цього разу майданчик пройшов дуже цікаво й корисно. Разом з батьками діти мали чудовий час прийняти участь в загальноцерковному прибиранні. Одна справа коли дорослі працюють, і зовсім інша ‒ коли вони це роблять разом з дітьми. Це дуже хороша школа навчання і смирення, особливо коли самі маленькі дивляться на дорослих і намагаються їм допомогти... Ось тут і з’являється хороша можливість для прояву Христового характеру, коли треба не просто заборонити щось не робити, а терпеливо з лагідністю допомогти дітям набути необхідні навички.

Незабутній час з батьками...

Подяка Богу за суботній майданчик, де наші сім’ї провели благословенний час разом. Разом з дітьми ми гралися, співали, раділи, спілкувалися та вивчали біблійні істини.

На зустрічі наші діти разом з вчителями Недільної школи вивчали тему «Характер Божої людини» на прикладі Даниїла. Дивлячись на любов Даниїла до Бога і вірність Йому, вони аналізували своє життя і свої стосунки з Ним у повсякденному житті.

Дитячий майданчик. Жовтень

У нашій церкві відбувся євангелізаційний дитячий майданчик, тема якого була «У пошуках Божого примирення». Його мета розповсюдження Євангелія серед дітей. Діти приходять разом із батьками, приводять своїх невіруючих друзів, товаришів, однокласників, які можуть вперше почути Благу вістку. Під час дитячого уроку, батьки мають можливість слухати Слово Боже, стосовно виховання дітей, та ділитись досвідом. Після уроку всіх чекають ігри, де батьки разом із дітьми можуть змагатись разом.

Ми з радістю можемо поділитись розробленим уроком для дітей.

Дитячий майданчик. Вересень

В субботу 20 сентября Господь позволил провести площадку для детей с родителями в церкви. Была прекрасная возможность с детьми исследовать важность изучения Писания и провести веселое время играя вместе с родителями.

Дитячий, сімейний майданчик і його благословіння...

Минув ще один дитячий «підсумковий» майданчик. «Підсумковий»? А справа в тім, що команда вчителів недільної школи разом із молоддю церкви приготували гру-квест, на «станціях» якого завдання були пов’язані з темою недільних уроків. І ця тема – «Життя Авраама». Кінцевою метою був скарб, до якого мали поступово прийти діти разом з батьками. Креативне, веселе, цікаве, об’єднуюче свято.